Marie Stella Maris

 

Marie-Stella-Maris is een Nederlands lifestyle-merk met een maatschappelijke missie: schoon water voor iedereen, overal. Ze dragen bij middels de verkoop van natuurlijk mineraalwater en luxe verzorgingsproducten. Voor elk verkocht item doneren ze een bedrag aan waterprojecten over de hele wereld. Het is hun ambitie om in 2022 minimaal 100.000 mensen aan schoon water te kunnen helpen. En als sociale onderneming zullen ze niet stoppen tot dit aantal iedereen omvat.

Marie-Stella-Maris is opgericht in 2011, met het idee om mensen te inspireren (sociaal) bewust te consumeren. Het mensenrecht op water en sanitaire voorzieningen (verklaring van de Verenigde Naties) inspireerde ons om een bijdrage te leveren aan schoon drinkwater.

Sociale maatschappelijke verantwoordelijkheid / impact.

Sinds de lancering in 2011 heeft de Marie-Stella-Maris Foundation al meer dan € 800.000,- opgehaald. Dit heeft ons in staat gesteld om 12 projecten voor schoon drinkwater te ondersteunen, waarmee we meer dan 28.000 mensen aan toegang tot schoon drinkwater geholpen. (december 2018)


Body Care - product filosofie

 

De MSM verzorgingsproducten beschermen en verzorgen het lichaam. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, bevatten geen parabenen, siliconen en synthetische kleurstoffen en zijn niet getest op dieren. Naast dat het lichaam gehydrateerd en verzorgd wordt, bieden de producten ook een zintuiglijk rijke ervaring met hun luxueuze geur en textuur.

Tijdens de ontwikkeling van deze unisex-producten hebben we onderscheidende geurfamilies gecreëerd die overeenkomen met verschillende emoties. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit weerspiegelen de kernwaarden en productfilosofie. Gefabriceerd in Nederland, streven ze naar duurzame productie en distributie.

√ Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
√ Vrij van parabenen en siliconen
√ Niet getest op dieren

Ook doneren ze 5% van de netto-omzet die ze realiseren over alle care en home producten, ten behoeve van schoon drinkwater.

 

 

Thank you!

Voor elk item dat jij koopt, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren. #careforwater