Me Line Spot & Dark Circle behandelingen

De SPOT en Dark Circle behandeling van ME-line zijn behandelingen waarbij we enkel duidelijk gelokaliseerde pigmentvlekken behandelen zoals een ouderdomsvlek (lentigo solaris). Ook andere kleine pigmentvlekken waarbij we een scherp begrensde rand zien kunnen verwijderd worden middels de SPOT behandeling. De Dark Circle behandeling is speciaal ontworpen voor het verhelderen van donkere kringen onder de ogen, welke door hyperpigmentatie donker zijn geworden. 

SPOT behandeling

Deze behandeling bestaat uit 1 a 2 behandelingen. Hierbij wordt er enkel op de pigmentvlek een sterke peeling toegepast met een wattenstaafje. Na de behandeling wordt er masker op de pigmentvlek aangebracht welke 4 uur moet intrekken. Dit dekken we daarom ook af met een pleister. Na de inwerktijd dient de huid thuis gereinigd te worden. Daarna mag de SPOT crème thuis aangebracht worden. Ook is het belangrijk de gehele huid maar met name de pigmentvlek goed te beschermen met een SPF. De SPOT crème moet dag en nacht aangebracht worden tot er na 5 dagen een korstje ontstaat. Dit moet vanzelf genezen en hier mag niet aan gekrabd worden. Als het korstje eraf is mag de SPOT crème weer opgepakt worden tot 60 dagen na de laatste behandeling. Vaak zien we na 1 behandeling al dat de vlek volledig weg is maar in enkele gevallen is een herhaling van de behandeling nodig. 

Dark Circle behandeling

Deze behandeling bestaat gemiddeld uit 3 behandelingen met tussenperiode van 8 tot 10 weken. Tijdens de behandeling brengen we met een wattenstaafje de oplichtende vloeistof in 2 laagjes aan op en rondom de ogen. Nadat we het 15 minuten hebben laten intrekken verwijderen we de vloeistof voorzichtig met water. Ook bij deze behandeling dienen er een aantal ME-line producten voor thuis gebruikt te worden, waaronder een oogroller voor de donkere kringen. Deze producten dienen tot 30 dagen na de laatste behandeling gebruikt te worden. Hierna mag er weer overgestapt worden op de eigen verzorging. Ook moet de huid en met name het ooggebied goed beschermd worden met een SPF. 
Wij adviseren deze behandeling in een kuurverband van 3. In enkele gevallen is er nog een extra behandeling nodig.