Over !QMS Medicosmetics

!QMS Medicosmetics is een Duits merk gespecialiseerd in anti-aging gelaatsbehandelingen. !QMS is een semi-medisch merk dat werkt met 82% actieve werkstoffen. Dit is zowaar het dubbel vergeleken met andere cosmetische merken.

!QMS is opgericht in 1998 door Dr. Med. Erich Schulte.

Komende vanuit de traumawereld, meer bepaald brandwondensector ontwikkelde plastisch chirurg Dr. Schulte cosmetische producten die een brandwonde sneller en mooier zou laten helen. Als we weten dat een wonde steeds een zuurstof- en collageentekort heeft, ligt het dan ook voor de hand om hiermee op de huid te gaan werken.

Vanaf ons 27e levensjaar werkt onze huid al minder snel. De huidvernieuwing gaat trager en stilaan verminderd de collageenaanmaak. Door externe invloeden, denk aan airco, verwarming, UV-licht en luchtvervuiling wordt er vocht onttrokken aan de huid. Wanneer we zowel vocht als collageen verliezen, worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar, fijne lijntjes en de eerste rimpels duiken op.

Het is dan ook belangrijk om tijdig in te grijpen en de huid terug te geven wat ze zelf niet meer of minder aanmaakt. Vanaf de menopauze verliest de vrouw in de eerste 5 jaar tot 30% collageen. In de hierop volgende jaren gaat dit collageenverlies verder tot 2,1% per jaar. Collageen wordt aangemaakt onder invloed van het vrouwelijk hormoon oestrogeen, en het is net dat hormoon wat vrouwen verliezen tijdens de overgang.

Onze huid bestaat voor maar liefst 71,9% uit collageen type 1. Echter de moleculegrootte van collageen is te groot om door te huid heen te geraken. Hierdoor ontwikkelde Dr. Schulte het gepatenteerde gesplitst collageen. Dit collageen bereikt bij het aanbrengen op de huid binnen de 40 seconden de diepere, levende huidlagen en gaat daar tot 300 keer aan zijn eigen gewicht binden met vocht. De huid wordt opgevuld met collageen, krijgt meer volume, vocht wordt vastgehouden, rimpels en lijntjes worden naar buiten geduwd. Uw huid krijgt een instant verjongend effect. Dit geldt voor zowel het thuisgebruik van producten als het resultaat na elke !QMS gelaatsbehandeling. Het thuisgebruik van de producten zorgt voor 80% van het resultaat en dit kunt u boosten en ondersteunen door de !QMS gelaatsbehandelingen in het instituut.

80% thuisgebruik + 20% salon= 100% resultaat.

!QMS Medicostics werkt in 3 fases. Elke fase bevat 120 dagen. In de eerste fase wordt er gewerkt aan de vocht-vetbalans van de huid. Deze vocht-vetbalans is meestal verstoord door externe invloeden die de huidbarriere aantasten en waardoor er vocht uit de huid kan ontsnappen. In fase twee gaan we over tot versteviging en verstrakking van de huid, om nadien in fase 3 te werken op pigmentvlekken en fijne lijntjes rondom de ogen en de bovenlip. Net zoals het bouwen van een huis, wordt eerst het fundament gegoten nadien de muren gebouwd en op het einde het dak gelegd. 

Wanneer de huid echter een ernstiger probleem vertoont, zoals acne en rosacea starten we in fase 0. In deze fase wordt er deels van binnenuit gewerkt om eerst de huid te kalmeren en gaan we nadien de huid zeer langzaam opbouwen richting fase 1.

In elke fase wordt er tijdens de !QMS behandeling gewerkt met 97,4% zuivere zuurstof. Deze zuurstof wordt over de huid verneveld en zorgt voor het diep insluizen van de actieve ingrediënten in de huid. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de weefsels worden steviger en de huid gaan mooi opbollen. Doordat de huid verzadigd raakt door de zuivere zuurstof, is deze niet meer geneigd om de vervuilde gassen van de buitenlucht die uw huid laten verouderen op te nemen.

Zuurstof is onmisbaar voor onze huid in deze tijden van sterke luchtvervuiling. 

Wilt u werkelijk aan uw huid werken, dan ligt de stap bij u.
U hebt vooral doorzettingskracht en geduld nodig.
Uw huid is immers ook niet op 1 dag verouderd.
Samen werken we aan uw huidplan
.

 

!QMS is een semi-medisch merk en doordat we tot in de levende huidlagen met 82% actieve werkstoffen kunnen werken, boeken we op elke leeftijd resultaat!

Bent u jonger dan 27 jaar, dan kan ik u met !QMS tevens begeleiden met in een gezonde huidverzorging gericht op hydratatie en diepere reiniging van de huid.

Ik geef u graag meer advies en uitleg tijdens uw kennismakingafspraak- of behandeling.