MoroccanOil

De diepe wortels van de arganboom maken het mogelijk om de droge winden en het gebrek aan water in de woestijn te weerstaan. Hierdoor kunnen noten met bijzondere en unieke eigenschappen groeien: de argannoten. Pure arganolie is zeldzaam en kostbaar. Eeuwenlang werd arganolie door vrouwen gekoesterd vanwege zijn voedende en vochtinbrengende eigenschappen. Een rijke olie, vol met essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamine E.

Moroccanoil begon met de eenvoudige wens om de voordelen van onze formules, die versterking en verjonging met arganolie kunnen bewerkstelligen, te delen met iedereen ter wereld. Deze traditie wordt nu als de filosofie van ons merk gezien. Alle Moroccanoil producten voor haar, lichaam en huid zijn samengesteld op basis van arganolie, wat de belangrijkste bouwsteen en kwaliteit van ons merk is.

Moroccanoil gebruikt alleen de hoogste kwaliteit oliën uit de originele arganbomen die in Marokko groeien. De arganolie die wordt gebruikt in onze producten voor het haar en de huid, worden verkregen door een koudpersmethode.

Pure Arganoil van Moroccanoil Body™ is 100% puur, zonder toevoegingen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Het is geurvrij en perfect voor gebruik op de huid of in het haar, voor een luxueuze en verkwikkende ervaring.

Moroccanoil blijft nog steeds toonaangevend in producten op basis van olie, voor het haar en het lichaam. Het is onze passie om schoonheid op basis van arganolie te kunnen bieden, elke dag weer.

Wij geloven in #ArganEveryday.