A/N/G Cosmetics

A/N/G Cosmetics

 

 

Een jong Nederlands beautymerk met als doel het creëren van eerlijke, toegankelijke en innovatieve huidverzorging die een brug slaat tussen mainstream beautymerken en professionele salonbehandelingen. Alle producten zijn echte skincare essentials: ze regenereren de celfunctie, hebben altijd een multifunctionele werking, leveren direct zichtbaar resultaat en zijn op basis van de beste wetenschappelijk bewezen formules en actieve ingrediënten.

De drijvende kracht achter het merk is cosmetica ondernemer Anouk Geurts. A/N/G Cosmetics is ontstaan vanuit haar persoonlijke zoektocht naar innovatieve doch down to earth huidverzorging die de huid daadwerkelijk verbeterd en mooier maakt. Het op eenvoudige wijze onderhouden van een gezonde en jeugdig uitziende huid staat centraal, evenals een eerlijke en positieve skincare beleving. Anouk gelooft in puurheid, eerlijkheid en transparantie, zowel qua ingrediënten als in effectiviteit. Alleen het beste en meest pure is goed genoeg.

 

 

Het is deze bijzondere combinatie van integriteit, kwaliteit en eenvoud die A/N/G Cosmetics apart zet van andere merken.

Met de Lift Up Eye Treatment lanceert A/N/G Cosmetics ‘Essential N°1’; de eerste telg van een serie state-of-the-art skincare toppers.

 

A/N/G Cosmetics is exclusief verkrijgbaar bij Esthetiek Vicky Michiels.

A/N/G Cosmetics staat voor ATTENTION, NURTURE en GRACE, samen zijn ze het DNA van het merk.