Sara Happ - The Lip Expert

Wat is Sara Happ?

 
Sara Happ doet één ding en ze doet het perfect.
Wat is dat voor een ding?
Lippen! Alleen lippen.
Dit zijn luxe lipproducten die behandelen om te transformeren,
onthullen de ware schoonheid die je al bent!

 

Waar is het allemaal begonnen?

Geboren uit haar eigen strijd om een echte oplossing te vinden voor droge, schilferende, dorstige lippen,

Sara heeft de allereerste Lip Scrub gemaakt!

Door de perfecte mix van suiker, lekkere voedingsstoffen en hydraterende etherische oliën in haar eigen keuken te combineren, zou dit pruilende perfectionerende product binnenkort de lippen over de hele wereld veranderen!

 SARA HAPP - The Lip Expert

Waarom beginnen met een scrub?

Heb je je ooit afgevraagd waarom, wat je ook doet, je lippen nog steeds droog aanvoelen? Er is een eenvoudige stap die essentieel is voor totale lipverzorging: exfoliatie.

Deze scrub verwijdert zachtjes de gedehydrateerde lipbarrière, wat zorgt voor maximale absorptie van de behandeling en een glad, voller lip-uiterlijk.

The Lip Scrub

Wat het doet: elimineert een droge, schilferige huid, waardoor de lippen onmiddellijk zacht en soepel blijven. Vervolg met The Lip Slip One Luxe Lip Balm of favoriete lipbehandeling.

 

The Lip Slip: One Luxe Lip Balm

Wat het doet: glijdt als geen ander over een lippenbalsem! Deze diep hydraterende lipbehandeling bedekt niet alleen de lippen, maar brengt ze weer tot leven met herstellende natuurlijke oliën in een kasjmierzachte crème.

 

The Lip Slip: One Luxe Lip Gloss

Wat het doet: wil je de hydratatie van The Lip Slip, maar de glanzend lichte textuur van een gladde lipgloss voor onderweg?

 

The Dream Slip

Wat het doet: een nachtcrème voor je lippen! Deze luxe crème kalmeert en herstelt de lippen. Word wakker met lippen die zacht, glad en vernieuwd aanvoelen.

 

The Lip Slip: One Luxe Gloss

Wat het doet: waarom genoegen nemen met plakkerig als je zijdeachtig kunt glijden? Deze glans hydrateert, voedt en past bij elke huidskleur. Dit is niet alleen een glanzende, maar weelderige lipminnende kleur!

 

Sweet Clay Lip Mask

Wat het doet: een roze pruillip-perfectionerende maskerbehandeling die kalmeert en helpt bij het genezen van droge, beschadigde lippen.

 

Plump and Prime

Wat het doet: een lichtgewicht, fluweelzachte crème die lip lijnen onmiddellijk airbrusht en pijnloos voller maakt in één beweging.