LPG Endermologie - bindweefselmassage

DE OORZAAK

De strijd voor
natuurlijke schoonheid

Het is een verbintenis:

VOOR

Een schoonheid die bij ons past. NATUURLIJK. GEZOND. DUURZAAM. Een slimme strategie ZONDER RISICO’S, ZONDER BIJWERKINGEN, in een zinvolle strijd om de onesthetische gevolgen van de tand des tijds te vertragen.

TEGEN

De overvloed aan agressieve, onnatuurlijke technieken, met onzekere resultaten en mogelijke complicaties, een stereotiepe, kunstmatige schoonheid, een zinloze strijd tegen de tand des tijds.

Omdat we de meest ernstige weefselaandoeningen (littekens, fibrose, lipoedeem, lymfoedeem, brandwonden, …) behandelen en bindweefsel al meer dan 30 jaar lang onderzoeken, geloven we in de intrinsieke eigenschappen van de huid. 0 risico. 0 bijwerkingen. Altijd resultaten.

Met de LPG® endermologie gaan we strijd aan voor natuurlijke schoonheid.
In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100% natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).
De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?
LPG® biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100% tevredenheid bieden. De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking.

Endermologie® integreren in het dagelijkse leven is kiezen voor een slimme en verantwoorde levensstijl om het lichaam te beschermen tegen de tand des tijds.

Onzeker welke behandeling te nemen?
Kom langs voor een gratis intake gesprek en/of demo.
AFSPRAAK MAKEN
via info@vickymichiels.be of 0496/75 82 28.

HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

Ik nodigen je indien gewenst eerst uit voor een vrijblijvend adviesgesprek en lichaamsanalyse en bespreekt met jou waar je pijnpunten liggen. Ik leg je uit hoe we zo snel mogelijk het gewenste resultaat kunnen behalen.

Eenmaal gestart, krijg je van je je eigen Endermowear bodysuit. Dit pak zorgt voor een diepe grip en optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen. Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en ideaal comfort tijdens de behandeling. Dit pak moet je elke beurt meenemen of kan ook in het instituut blijven. Daarna mag je gaan liggen en relaxen op onze bank, ik doe de rest.

De behandelingen variëren van 15 tot 40 minuten. Voor opstartende klanten tellen we altijd 2 x per week met minstens 1 dag interval tussen. Dit 5 weken na elkaar. Daarna plannen we onderhoudsbeurten in om het resultaat te versterken en te behouden.

Na de behandeling kan je de dagdagelijkse activiteiten hervatten. Wij adviseren om erna zeker voldoende water te drinken en indien mogelijk te sporten/wandelen in de 6u na de LPG behandeling.

WAT IS HET RESULTAAT?

Om langdurige en mooie resultaten te halen adviseren wij een gezonde levensstijl. Actief leven, aangepaste voeding en een goede nachtrust. Resultaat ga je al zien vanaf de 3e sessie.

Vetten afbreken
Vanaf 3 sessies wordt het silhouet verfijnd en verdwijnen rondingen exact waar men dit wenst (-3,4 cm tailleomtrek*!).

Cellulitis gladstrijken
Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67 %*) en wordt de huid gladder en zachter.

De huid verstevigen
Vanaf 3 sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %*), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger.

Benen verlichten
Het gevoel van welzijn is onmiddellijk, al vanaf de 1e sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt vooral aanbevolen tijdens de zwangerschap.

NOG MEER WETEN?

Welke zones kan ik laten behandelen?

De LPG is toepasbaar op bijna heel het lichaam.

  • Buik
  • Benen
  • Billen
  • Armen
  • Rug
  • Gezicht
Kan ik de LPG combineren met andere behandelingen?

Ja, onze lichaamsbehandelingen zijn allemaal wetenschappelijk bewezen en halen de beste resultaten. De verschillende methoden versterken elkaar en kunnen samen gecombineerd worden voor nog betere en snellere resultaten te behalen. Bijvoorbeeld in combinatie met de EMSlim, Cryo of Exilis.

Welk soort abonnement neem ik?

We bieden abonnementen aan van 10 of 15 behandelingen. Je kiest het abonnement in functie van het gewenste resultaat, te behandelen zone en budget.