ZO Skin by Zein Obagi

Al meer dan 35 jaar staat Dr. Zein Obagi, officieel gecertificeerd dermatoloog, bekend als pionier op het gebied van innovatieve huidoplossingen gebaseerd op zijn filosofie van het ontwikkelen van een gezonde huid in plaats van het alleen maar behandelen van aandoeningen en beschadigingen. Met zijn visionaire benadering heeft hij internationaal een reputatie verworven als een autoriteit op het gebied van huidgezondheid en -verjonging.

De wetenschap achter een gezonde huis is helder:

Vandaag de dag worden de innovatieve principes van Dr. Obagi achter het herstel van een gezonde huid beschouwd als de gouden standaard voor huidverzorging. Hij behoort wereldwijd tot de topexperts op het gebied van chemische peelings, één van zijn vele expertisegebieden. Bovendien geldt hij als expert in het behandelen van verkleurde huid, waarbij hij regelmatig de meest ingewikkelde gevallen ter wereld in behandeling neemt.

De uitdagingherstel van de huidfunctie:

ZO Skin Health huidverzorgingsproducten kopen bij Het Laserkabinet

Naast dagelijkse, langdurige blootstelling aan omgevingsfactoren, zoals ultraviolette straling en milieuverontreiniging, zijn er een aantal factoren buiten onze invloed, zoals genetica en hormonale veranderingen, die leiden tot wijzigingen in de structuur, functie, tolerantie en uitstraling van de huid en bijdragen aan zichtbare tekenen van een verouderde, ongezonde huid.

Ondanks de effecten van huidveroudering is het toch mogelijk de huid een leven lang goed te laten functioneren, beschadiging door factoren uit de omgeving te voorkomen en de gezondheid vast te houden.

Tekenen van een verouderde, ongezonde huid:

 • Dofheid
 • Droogheid
 • Roodheid
 • Vette huid
 • Ruwe of ongelijkmatige textuur

De oplossing: gezonde huid begint bij de basis

Getting Skin Ready™ (GSR™) is een systeem van reiniging, exfoliatie en herstel met synergetische werking gericht op het normaliseren van de huidfunctie en het herstellen van de algehele huidgezondheid.

Getting Skin Ready™ is de essentiële eerste stap in iedere behandeling waarin de huid wordt voorbereid om zeker te zijn van effectieve reacties op oplossingen voor het voorkomen en corrigeren van huidproblemen zoals acne, vergrote poriën, roodheid, pigmentatie en ruwe textuur.

GSR™: Proces van normalisatie van de huid:

 1. REINIGING
  Verwijdering van onzuiverheden op het huidoppervlak.
 2. EXFOLIATIE
  Mechanische exfoliatie
  Stimulatie van epidermale vernieuwing
 3. HERSTEL
  Regulering van de pH-balans (bij droge huid)
  Verkleinen van vergrote poriën
  Vermindering van overtollige talg

ZO Skin Health binnen Esthetiek Vicky Michiels

Bij Esthetiek Vicky Michiels streef ik naar een gezonde, stralende en naturelle huid. Je kan bij mij terecht na afspraak voor een gratis consultatie huidverbetering en huidverjonging. Tijdens deze consultatie bespreek ik met jou welke behandelmogelijkheden ZO Skin te bieden heeft.