Over Coola Suncare

Coola heeft een missie en dat is jouw kostbare huid te verwennen met de meest eerlijke en ecologische zonneproducten.


 


We maken ons geregeld druk over wat we in ons lichaam stoppen, waarom dan niet over wat we erop smeren?


Chris Birchby, Californische eco-entrepeneur richtte in 2002 COOLA SUNCARE op. Na jaren lang onderzoek met een team professionals heeft hij het Coola suncare gamma op de markt gebracht. De Coola producten zijn biologisch, duurzaam en lokaal geproduceerd.

Doordat het Californische merk in de Verenigde Staten selectief verkrijgbaar is, is het mogelijk om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in zonnebescherming.

Ook in België is Coola selectief verkrijgbaar in gespecialiseerde instituten. Zo is Esthetiek Vicky Michiels exclusief verdeler van het Coola productengamma.

Coola is groen, maar nog altijd met een zweem van luxe. De producten beschermen en voeden de huid met vitamines, natuurlijke photo-beschermers en antioxidanten die huidveroudering tegengaan.

Coola producten zijn volledig vrij van Papa, parabenen, petroleum en ftalaten!Wat gebruiken ze dan wel?

De Coola producten zijn zonneproducten die de huid tevens verzorgen. Ze zitten boordevol met natuurlijke phyto-beschermers, gecertificeerde biologische extracten, antioxidanten de die huidveroudering tegengaan en vitamines die een waardevolle boost geven aan de het eigen immuunsysteem van de huid. Ieder product heeft een unieke formule gericht op een deel van het lichaam, huidtypes en lifestyle. Coola biedt producten voor gevoelige types, sportievelingen, baby's, voor de lippen enz...

Coola is opgebouwd uit een CLASSIC Sunscreen en een MINERAAL Sunscreen lijn.

Het verschil tussen de Classic en de Mineral lijn zijn de ingrediënten die je actief tegen de zon beschermen.


Classic lijn:  • bevat biologische actieve ingrediënten die zo ontworpen zijn dat ze UVA en UVB stralen absorberen en uit elkaar drijven.
  • aan te brengen 30 min voor blootstelling aan de zon


Mineral lijn:


  • bevat mineralen waaronder titaniumdioxide en zinkoxide als werkzaam ingrediënt. Deze mineralen verspreiden en reflecteren de UVA en UVB straling.
  • aan te brengen bij blootstelling aan de zon, onmiddellijke werking

Beide lijnen garanderen een brede bescherming tegen UVA en UVB stralen.

 

Ontdek zelf welk product bij jou past! Geniet van de zon op een verantwoorde manier.