Mesotherapie - microneedling

Wat is Mesotherapie?

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks de huid doordringen met de behulp van naalden. De werkstoffen gaan tot de diepere huidlagen, stimuleren het celmetabolisme en zorgen daardoor voor een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van rimpels, verzachte huidstructuur, vermindering van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose.

 

Multi-Needle

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het needlen van de huid. Hierbij wordt met de fusion pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen.

Door het toevoegen van extra werkstoffen krijgt de huid een boost. Voor elk huidbeeld zijn er power ampullen. De sterke concentraties geven de huid als het ware nieuw energie en daadkracht bij het gezond worden en het verjongen van celdeling. Ongeacht of men volume, verstrakking, compactheid of een fijnere huidstructuur wilt, voor alle huidproblemen is er de ultieme oplossing!

 

Mono-needle

Dankzij de mono-needle cartridge is het mogelijk om plaatselijk een rimpel te corrigeren en te verminderen. Deze cartridge met slechts 1 naald gaat loodrecht in de rimpel en zorgt voor een minimale huidbeschadiging welke snel wordt gerepareerd dankzij collageen aanmaak. Resultaat: gladdere, minder diepe rimpel!