Carner Barcelona

Carner Barcelona

carner Barcelona sfeerbeeld

Authenticiteit, kwaliteit, innovatief

CARNER BARCELONA is een lifestyle parfum welke je meeneemt naar het eigentijdse gevoel van Barcelona. Wij houden van de Mediterrane ziel, zijn historie, cultuur, kunst en design en dit is wat we willen overbrengen met onze geuren; deze ziel met onze levensstijl.

Barcelona, een historische stad gevonden door de Romeinen aan de kust van de Mediterrane zee, beïnvloed door verschillende culturen. Vandaag, de oude gedeeltes van de stad met zijn middeleeuws karakter, leeft harmonieus samen met de 20 -eeuwse stijl van Gaudi.

—”It’s not only about creating scents but also about evoking memories, sharingexperiences and transmitting emotions”

Sara Carner Founder

 

Sara Carner

sara carner - carner barcelona

Een passie voor fijne parfums, een constante zoektocht naar echtheid en kwaliteit en een verlangen om geur en emoties met elkaar te verbinden, moedigde onze oprichter Sara Carner zichzelf aan om haar eigen parfum lijn te lanceren CARNER BARCELONA, in 2010.

Afkomstig uit een familie die generaties lang werkzaam zijn in de leerindustrie, verbindt Sara CARNER BARCELONA met het Spaanse vakmanschap en de beste lokale designers en leveranciers voor het creëren van het merk en de parfums.

De Parfums

Echt, eigentijds, anders

Wij maken high-end, eigentijdse, kwaliteit parfums, voor diegene die ons leuk vinden, en houden van parfum en alles wat ze ons kunnen laten voelen.

Onze parfums zijn ontwikkeld door wereldwijde erkende neuzen die de best beschikbare ingrediënten gebruiken en compleet ontwikkeld in Barcelona door echte ambachtslieden.

Wij vertrouwen in de expertise en toewijding van onze lokale fabrikanten, omdat we geloven dat dit de enige manier is om het merk het speciale gevoel van onze Mediterrane cultuur mee te geven waar wij voor staan.

Onze flacon & verpakking

Design, minimalisme, identiteit

Uitzonderlijke formules ingekapseld in sobere lijnen en minimalistisch zwart en witte kleuren om trouw te blijven aan de historie en de Cosmopolitan spirit van Barcelona.

Het hout akkoord, een van de meest sensuele en intrigerende noten welke teruggevonden wordt in elke creatie is visueel aanwezig in de vorm van de houten dop van de flessen, welke gemaakt zijn van duurzaam beheerde Europese bossen.

carner barcelona bottle

De hoge kwalitatieve verpakkingen beëindigen de presentatie van onze parfums met schone en elegante lijnen, een kenmerkend teken van onze mediterrane levensstijl.

2. Onze Parfums

Woody Collection: zeven enkelvoudige en charismatische parfums met het hout als herkenbaar ingrediënt.

Floral Collection: drie parfums welke praten over liefde, passie en verleiding door bloemen, welke altijd de beste expressie van liefde kunnen overbrengen, vroeger, nu altijd!

Black Collection: drie parfums, intens en donker welke ontwikkeld zijn door de verschillende culturen diee invloed heeft op onze Mediterrane geest.

Wij zijn trots op onze internationale awards; wij zijn vastbesloten om te investeren in productontwikkeling om top parfums te maken voor onze veeleisende en verfijnde klanten.