Gritti

Een typisch Italiaans parfumhuis uit Venetië met een rijke geschiedenis die teruggaat naar de renaissance periode rond 1500. Het was toen ontdekkingsreiziger Alivise Gritti die nieuwe gebieden verkende en ontdekte. Van het Ottomaanse Rijk tot aan het huidige Syrië; Alvise Gritt was reislustig en beschreef gedurende zijn ontdekkingsreizen plaatselijke parfumrecepten. Recepten die altijd bewaard zijn gebleven binnen de Gritti familie en die uiteindelijk door meesterparfumeur Luca Gritti zijn vervaardigd tot een assortiment van de mooiste geuren.

De Gritti-collectie wil meer dan ooit de Italiaanse geest overbrengen en zich onderscheiden van alle andere merken.De Turquoise lijn van geuren roepen de energie, de zon en de rijke kleuren van de Italiaanse zee op. Een unieke zintuiglijke reis in een natuurlijke omgeving.Elke geur onthult een andere hoek van de ziel en concentreert zich op een kenmerkend emblematisch ingrediënt als een herinnering aan iemands unieke pad.Alleen frisse geuren, zorgvuldig uitgewerkt met nieuwe moleculen, om te intrigeren en je een prachtig gevoel van welzijn te geven.

Deze nieuwe collectie van Gritti gaat over pure vrouwelijkheid. De geur van sensualiteit en verlangen. Een intiem spel van lichaam en geest in een eindeloze fascinatie tussen herinneringen en het nu

White Collectie Deze nieuwe collectie van Gritti gaat over pure vrouwelijkheid. De geur van sensualiteit en verlangen. Een intiem spel van lichaam en geest in een eindeloze fascinatie tussen herinneringen en het nu.

Voor de nieuwe geurcollectie "white series" verkent Gritti Venetia de meest subtiele nuances van vrouwelijkheid. Het is geïnspireerd door het gevoel van intimiteit en een plechtig ritueel waarin elke vrouw het plezier van verlangen ontdekt. Een parfum speelt een primaire rol om haar gevoel te uiten, de aanwezigheid van een herinnering te versterken, emoties op te wekken of een glimlach op te roepen.

Het parfum wordt een kostbaar kledingstuk dat dicht bij het hart wordt gedragen. En precies daar, waar emoties tot leven komen, kunnen deze nieuwe geuren schitteren door een hernieuwde vrouwelijkheid. De geur van verleidelijke tonen van bloemen en vruchten, verrijkt met oriëntaalse nuances met een tederheid van vanille, musk en patchouli geven deze parfums het eeuwige klassieke gevoel in een subliem eigentijds expressie.