Mani Bodycare

Mani Bodycare

MANI eert handen en bestaat om de best mogelijke
zorg voor hen te bieden. Het is met onze handen dat we werken, communiceren,
gevoelens uitdrukken en zelfs onze liefde geven.

Bij MANI geloven ze dat alle handen verzorgd en beschermd moeten worden.
Dit innovatieve product, geformuleerd in Nederland, is het resultaat van een grondig onderzoek- en ontwikkelingsproces. Dit revolutionaire mengsel is ontwikkeld om de huid van je handen te beschermen, te hydrateren en te revitaliseren, en combineert een rijke, hoogwaardige vochtinbrengende crème met een reinigend desinfectiemiddel in plaats van een desinfecterende alcohol.
Schone handen geven ons comfort en veiligheid. Vandaag de dag is het saneren van onze handen meer dan ooit een frequente en essentiële dagelijkse handeling - het nadeel is dat de meeste saneringsproducten alcohol bevatten, en regelmatig gebruik ervan kan uiteindelijke de pH-waarde van onze huid beïnvloeden waardoor onze handen droog en beschadigd worden.
MANI biedt een nieuwe handcrème die de huid reinigt en tegerlijkertijd voedt. Samengesteld uit natuurlijke oliën zoals avocado-olie, amandelolie en Sint-Janskruidolie, mineralen en vitamine A, C en E, staat onze formule garant voor een hoogwaardige, verzorgende handverzorging.

MANI IS VEGANISTISCH, ORGANISCH EN CRUELTY VRIJ

Mani is absoluut toegewijd aan het verzekeren van een energiezuinig productieproces en zal nooit dieren of andere schadelijke en onethische producttesten betrekken.

MANI IS DUURZAAM

Alle Mani verpakkingen - inclusief inlays en kaarten - zijn gemaakt van 100% gerecycleerd karton, gecertificeerd door FSC.

MANI VOLGT EEN NO WASTE BELEID

Elke aankoop omvat een MANI vergulde 'sleutel' om elke druppel uit je MANI product te halen.