Epilaties

U kunt bij Esthetiek Vicky Michiels terecht voor al uw lichaamsontharingen,

Deze ontharingen worden uitgevoerd met de professionele producten van Depileve. Depileve zijn klassieke harsproducten. Voor het lichaam wordt er striphars gebruikt. Hierbij wordt de hars en de haartjes verwijderd met behulp van een strip. Voor de gevoelige zones en epilaties in het gelaat, maak ik gebruik van filmhars. Deze hars hecht zich niet aan de huid. Doordat deze zich uitsluitend aan de haartjes hecht, wordt de gevoelige huid niet beschadigd.

Hebt u een allergie voor colofonium, een van de bestanddelen van hars, dan kunt u dit vermelden bij uw afspraak en zal ik gebruik maken van een colofoniumvrije hars.

Naast de klassieke ontharingbehandelingen, bied ik een uniek wenkbrauwconcept aan. Met de allernieuwste, hypo-allergene hars, worden de wenkbrauwen nauwkeurig in vorm gezet. Deze behandeling is niet pijnlijk en eventuele roodheid wordt meteen gekalmeerd met een aftercare gel en gecamoufleerd met een minerale poeder die de huid niet afsluit. De zinkbestanddelen in de minerale poeder werken tevens ontstekingswerend. Indien gewenst, kunnen de wenkbrauwen geaccentueerd worden door middel van een wenkbrauwverf of wenkkbrauwpoeder,

Na elke lichaamsontharing wordt de huid verzorgd met een voedende olie en kalmerende gel of creme.